So be my guest – fortell hva du valgte og hvordan det smakte. Grillsesongen byr på mange muligheter og det er supert å nyte godværet og bruke mindre tid på kjøkkenet
Det er et eller annet som oppleves helt galt med å legge ting undergrillen, enn oppå. Man bør likevel ikke la slike ideer stå iveien for å nettopp ta i bruk grill elementet til komfyren
Vi fikk for eksempel servert en smak med Cherry Sassafras som smakte nesten lik Cherry Coke, og sassafras er en tradisjonell plante som har en naturlig og ren Colasmak – fasinerende
Smak underveis sånn at du får akkurat densmaken du liker. Siden det snart er Halloween ble valget å utfordre trykkoker’n med gresskar og til å trylle fram en herlig suppe med inspirasjon fra Modernist Cuisine…
Eplechips/ tørkede epler må jo være en herlig julegave. Smaken av eple og kanel passer godt inn med julesmakene, og en litt sunn snack skader jo ikke innimellom alt sukkeret og fettet
Her er potetåkeren Nå har vi gravd og styrt ute i flere dager for å få i stand grønnsakshagen. Jorda har stått brakk i mange år, så det var litt av en oppgave (kanskje derfor vi har ventet i det lengste med å starte
Jeg prøver fortsatt å være flink med maten selv om det ikke er lett. Jeg er alt for "flink" til å skeie ut, hvertfall når jeg er inne i en periode som er litt krevende
Jeg er stadig på leit etter denenkle, raske hverdagsmiddagen. Og så bør den være sunn og veldig god. Potet, pastinakk, gulrot og jordskokker har jeg brukt i denneretten
Ingenkommentarer. Ingenkommentarer. Idag gikk det i svin, enkelt og greit, og så fort det går, denneretten er laget på 15 min, og da var det riskokeren som tar tid 04
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Så godt, så enkelt. Del fisken og grønsakene i bitar, og finhakk chilien. Steik fisken i litt varm olje, og ha grønsakene i panna etter eit lite minutt
Hvor mye kos man velger tenker jeg er opp til hver enkelt deltager. Rett og slett fordi man har forskjellige forventninger til seg selv og hva man ønsker å oppnå i løpet av disse tretti dagene
Dessert er ikke lengreen del av den norske hverdagen, og det er i grunnen ganske synd. For forskning viser at det å unne seg enliten dessert hver dag faktisk kan være med på å dempe søtsug og forhindre skapvandring på kveldene
Det er helt greit å se på det som en utfordringe, men så må man se på det med nye øyne. Jeg vet ikke med deg, men jeg fikk altså matpakke med på skolen fra første til syvende klasse
Det er kanskje litt feil å kalle denen sjokolademousse – men det er en deilig, fluffy dessert, som jeg tror vil falle i smak hos mange søtsugne både voksne og litt større barn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.