Menpådennekaken valgte jeg å også pynte med frukt ogbær. Ogsåpådennekaken, blandet jeg gelatin inn i vaniljekremen, slik at det ikke skal tyte ut mellom kakebunnene når jeg tar av formen
Bildeopplastningenpåblogg har gått ekstremt tregt i kveld, det har passet dårlig, ettersom jeg har satt meg et lite mål om at jeg fremover skal klare å blogge litt tidligere påkvelden
Kaken er ferdig når den er gyllenog har en hul lyd når du banker påden. Men i stedet for å irritere meg over at jeg er sliten, hisse meg opp over andres vellykkede utendørsbilderpå Facebook eller prøve å ta meg sammen, har jeg bestemt meg for å gi etter
Vaniljekremenogbæreneogden lett syrlige melisglasuren gir deilig smak pådenne myke gjærbaksten. Du kan enten skjære opp kaken direkte fra langpannen, eller renskjærekanteneog flytte hele kaken over på et avlangt serveringsfat
Enkelte ganger så prøver man seg påen ting påkjøkkenet, ogender opp med noe helt annet, som nesten bare er enda bedre enn det man hadde planer om i utgangspunktet
Start pådeneneendenog rull kaken forsiktig sammen. Det forutsetter riktignok at du benytter ferdigkjøpt vaniljekrem, hvis du bruker hjemmelaget vaniljekrem må du forberede dennepå forhånd
Avkjøl og fyll terteneog ha bærpåtoppen. ta de ut av ovnenog legg de påen rist til avkjøling. Hvis du legger folien slik at den berører krem overflaten under avkjøling, vil det ikke danne seg snerke påtoppen
Legg et par skjeer vaniljekrempå hver marengsog pynt med friske bærog frukt. En herlig sommerdessert som ikke krever allverdens ståk og strev, selve marengsen kan lages på forhånd, de holder seg godt i en tett boks ogvaniljekremen holder seg flere dager i kjøleskapet, i hvertfall hvis du lar være å tilsette kremfløten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.