I går kveld lagde vi terteskjell med hvit saus, reker og fiskepudding, og det smakte kjempe godt. Dette synes jeg å huske at foreldrene mine hadde som kveldskos da jeg var liten
Refrigerate for on hour, or until cold, top with berries and dust with some sugar, and enjoy. Hi everyone, Sharing the recipes of all the tree winners fromthe “Philadelphia CheeseCake Challenge” like i promised yesterday
A recipe fromthe Norwegian local paper Varden based in Skien in Telemark. no which is a net based data base for Norwegian recipes and I thought I might give you a little taste of what one might find there
før du begynner med friteringen legger du en rist ved siden av gryten, og legg et tykt lag med tørkepapir på risten hvor du legger de ferdigfriterte vårrullene på sånn at fettet får renne av, sånn at de holder seg sprø og ikke blir mye
Oh yes. Dette må være den beste, sunneste milkshaken jeg har smakt på lenge. Jeg som ikke er en melkedrikker måtte jo finne en mer smakfull måte å få i meg 1 liter melk på
Rør inn egg, smeltet kokosolje, sukringold, kakao, bakepulver og vaniljepulver. 2 boks kikerter eller kidney bønner, ca 500 g avrent 4 egg 6 ss cocosa eller meierismør 8 ss sukrin gold eller sukrin 5 ss kakao 2 ts bakepulver 1 ts vanlijepulver Skyll kikertene godt under kaldt vann. 8 ss sukrin gold
Så inntil videre, dvs inntil norske kokker og kjøkkensjefer tar et oppgjør med dette, forholder jeg meg til utenlandske, seriøse kokker, kjøkkensjefer og matbøker
A classic hot sandwich recipe from LostRecipesFound. Ham, turkey and melted cheese on egg-dipped, butter-crisped white bread, the Monte Cristo sandwich made waitressing at the local Denny’s in that godawful brown polyester uniform, almost worth it
Ingredients 1 cup + 2 tablespoons cake flour 1/2 cup unsweetened cocoa powder 1 1/2 teaspoons baking soda 1/4 teaspoon salt 1/2 cup butter, softened 1 cup sugar 1/2 cup dark brown sugar 2 eggs 1 1/2 teaspoons vanilla extract 1/2 cup Greek yogurt 1/2 cup hot coffee 3
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.