Ha litt av den rørte bringebæren på en pannekake + bacon = Ekte Nytelse. Den ene pannen kan ha litt over middels varme, mens den andre kan ha litt svakere varme, den skal baconet stekes i etterhvert
Ha litt av den rørte bringebæren på en pannekake + bacon = Ekte Nytelse. Den ene pannen kan ha litt over middels varme, mens den andre kan ha litt svakere varme, den skal baconet stekes i etterhvert
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Stek baconet litt i pannen før du legger det som en kant rundt muffinsformen. Denne frokostretten likner litt på frokosttertene jeg har blogget om tidligere
Bland inn bringebær og sukrinmelis - smak til om du vil ha i mer søtning. Hell gelatinen i en tynn stråle i bringebærblandingen, mens du røren hele tiden
Rør inn fire knuste oreo kjeksHell over bringebær moussen og stryk glatt. Bringebær til pynt. Oreo bringebær ostekake2 pk oreo kjeks40 g smør1 pk sjokolademousse350 g philadelphia ost100 g sukker2 ts vaniljesukker2,5 dl 2 pl gelatin1/2 pk gelé bringebærsmakBringebær til pyntKnus 18 kjeks og bland de sammen med smeltet smør
Bringebær og sitronpuffer. Bringebærsmak og sitronsmak. Jeg syns bringebær og sitron er best. Til bringebærsmaken syns jeg rød konditorfarge passer best
En deilig sitron og bringebær kake som er kjempe enkel å lage. Bringebærfyll. Lag bringebær fyllet. Ha bringebærene i en foodprocesseor og miks til en purê
Og idag vil jeg dele en oppskrift på bringebær mousse som er kjempegodt og veldig enkelt å lage. Bringebær mousse er en god og frisk dessert som kan fint nytes som den er, men er også kjempegod som topping og /eller fyll på kaker feks rullekake
Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Har du plukket masse bringebær, . Bare et lite tips. er det lurt å lage råsaft og fryse ned. Press ut saften av bærene i ei sil/dørslag og fyll safta i
400 gram bringebær300 gram bjørnebær100 gram sukrin0,5 dl splendaHa alt oppi ei panne og kok opp. Bringebær innholder 3,2 g karber pr 100 g,bjørnebær innholder 4 g karber pr 100 g. ) 400 gram bringebær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.