Baconsurret indrefilet av svin med appelsin og sennepssaus
Rice
Rice
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1-1,2 kg svin indrefilet (jeg måtte ty til to fileter på ca 600g hver)
  • 300 g bacon
  • 1/2 rødløk, finkuttet
  • 1 lime
  • 2 pakker snøfrisk naturell
  • 5 fedd hvitløk, finraspet i rivjern
  • 1 ss ingefær, finraspet i rivjern
  • 2 rød chilli, finkuttet
  • 3 ss fersk timian, finkuttet
  • salt
  • nykvernet pepper
  • 2 ss smør
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 rød chilli, finhakket
  • 1/2 rødløk, finhakket
  • presset juice fra to appelsiner
  • 1 dl vann
  • 1 dl kraft fra steken
  • 1 ss Dijon sennep (merk kraftig smak, så smak til)
  • 1 ss maizenna utblandet i litt kaldt vann
  • salt
  • nykvernet pepper
  • 1/2 lime
  • 18 asparges
  • 4 mellomstore gulrøtter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.