Bagels er godt. Med sammalt hvete og kruskakli, blir de grove bagelsene nesten som grovbrød å regne. kok bagelsene i vann ett par minutter før du steker dem i ovnen
Bagels tror jeg virkelig ikke vi har for vane å bake i Norge. Bagels har en helt unik konsistens og kan varieres i det uendelige, og allikevel er det nærmeste man kommer i dette landet en kjedelig hvetevariant fra Hattings og andre lyse varianter på en cafe her og der
gjær), og deretter koke det, for så å steke det - og det blir til noe så helt eventyrlig godt. ), er at hjemmebakte bagels aldri ser noe særlig pene og appetittelige ut, mens de samtidig er noe av det beste jeg lager
Derfor bestemte jeg meg for å lage bagels. Å lage bagels er en omstendelig prosess. Jeg følte mange gamle bagelsbakere i himmelen lo mye av meg, så på den måten kan man kalle det en spirituell opplevelse
Den mest kjente varianten er bagels med smøreost og røkelaks, men mulighetene er jo uendelige. Dekk så bagelsene til med kjøkkenhåndkle og la de heve seg i 30 – 45 minutter. Kok bagelsene i ca 3- 4 minutter på hver side
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
For meg vil bagels alltid være smaken av mine første café-turer på egenhånd som liten fjortiss. Jeg husker vi dro inn til Oslo sentrum og gikk på bagel and juice – som var den eneste cafeen vi kjente til og bestilte bagels med ost og skinke og appelsin og jordbærjuice, nam
Som en variant til vanlige rundstykker og brød, har jeg nå i ettermiddag laget bagels. Så deler du deigen i 16 like store biter og triller pølser på 25-35cm. Fest endene sammen til sirkler med en diameter på ca 5-7cm. La de steke midt i ovnen i 25-30 minutter til de har fått en gylden farge. ca 5-7cm
I dag har jeg bakt bagels for første gang, og det er definitivt ikke den siste. Jeg har aldri vurdert å lage det før, men i går fikk jeg plutselig bagels på hjernen, så da ble bagelsbaking bare nødt til å bli min søndagsaktivitet
New York-style og Montrèal-style den første inneholder salt og malt og blir kokt i rent vann. lagde pinnebrød i forgje uke til bli kjent turen, i går lagde vi tomatsuppe, kremet sjampinjongsuppe og nemmelig bagels
Smør bagelsene gjerne med kremost og røkelaks og du har en deilig frokost eller lunsj. Det som er spesielt med bagels er at du skal koke dem raskt i vann før du steker dem ferdig i ovnen
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Aldri prøvd å lage bagels før, så jeg startet med å utforske oppskrifter. Stek i midten av ovnen på ca 225 grader i 20-30 minutt. 20-30 minutt De skal få en fin gyllen farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.