Grove baguetter som blir fluffig å finfin. rull ut til 3 baguetter og hev i 1/2 time. 500g hmel250g sammalt hvete grov5dl vann10g salt2 ss olivenolje20 g gjærBland vann og mel + olje
Luftige, nybakte baguettermed sprø skorpe. Perfekt som en enkel frokost med kun smør og agurk, som lunsj med ost og skinke, brunsj med omelettfyll eller som prikken over i-en til enhver middagsrett
Lag baguettermed en sleiv og en slikkepott på bakepapir. Da kan jeg med hånden si at oppskriften er “safe” Han er super kresen, og det er alltid godt å ha han nær meg når jeg prøver oppskrifter, eller komponerer på egen hånd
Surr baguetten inn i plast og ta med på farten om du har det travelt. Perfekt å spise noen timer før en treningsøkt, og fyller du disse med litt salat, kalkun, ost, paprika og sitronpepper skal jeg love deg et riktig godt og smakfullt måltid
Denne oppskriften er jeg veldig fornøyd med (selv om den ikke skiller seg særlig ut fra andre). Hjemmelaget baguetter trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende
Jeg kan på forhånd fortelle at hemmeligheten bak en myk skorpe er å smøre de ferdigstekte baguettene inn med smør umiddelbart etter at de er tatt ut av ovnen…
Pensles med egg, og ta linfrø på toppen. Jeg har begynt å ta naturell yoghurt i rundstykker/baguetter. Så heller du olje over bollen og ruller ut baguetter
Denne oppskriften er jeg veldig fornøyd med (selv om den ikke skiller seg særlig ut fra andre). Hjemmelaget baguetter trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende
Dekk baguettenemed et klede, og la dem heve til dobbel størrelse. Deigen var litt vel klissete å jobbe med, men jeg turte ikke ha i mer mel enn oppskriften tilsa heller
Smør pesto inn i baguetten og fyll den med ruccolasalat, soltørkede tomater i strimler og kyllingen. Første post i dette lunsjprosjektet ble i dag kyllingbaguetter og det var veldig veldig godt
Jeg er veldig glad i grove baguettermed korn og masse godt oppi. Jeg kuttet ut litt av hvetemelet og erstattet det med litt grovbakst, helkornhvete,solsikkefrø og fullkornsmel for å få dem enda grovere (og etter min mening,bedre
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.