Ingen kommentarer. Det er så koselig å se at det er så mange som er innom her hver dag, spesielt med tanke på at jeg ikkje har vært så tilstedeværende her sjøl i det siste
Og dissa lefsene er slettes ikke vanskelige å lage, bare lag deigen dagen i forveien og sett av et par timer til kjevling og steiking så kommer du langt
I flere anledninger er det greit å lage flere småretter, slik at det finnes noe for en hver smak. Dette er en enkel rett som passer for begge anledninger
Sjekk dem under stekingen. Stekeovn 200 grader 8-10 min til lysebrune. 1/2 l kulturmelk50 g smeltet smør/margarin125 g lys sirup1 dl sukker2 ts hjortetakksalt (hornsalt)hvetemel til deigen kan kjevles (15-20 dl. 8-10 min til lysebrune
Da jeg var lita, bakte min mormor alltid risboller til jul. Yesterday, when I was surfing around on different blogs, I found a recipe, and it became crystal clear what I was going to spend a few hours on
Spiselig gave uten koking, steking eller baking. Egentlig skulle jeg være en slik superkvinne som hadde med varme, sunne sjokoladekjeks på venninnebesøk, men tiden løp ifra meg og resultaet ble denne
Ingredienser til terta skall. Ingredienser til kremen. Knus kjeksene fint for hånd eller i kjøkkenmaskin og bland det sammen med smeltet og avkjølt smør og smeltet hvit sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.