Når baklavaen er jevnt gyllenbrun kan du ta den ut av ovnen og avkjøle den på rist. Dobbeltsjekk at baklavabitene er kuttet hele veien gjennom, og hell sirupen over hele kaken
Pinjekjerner brukes mye i Midt-Østen, for eksempel i rispilaffer, baklava eller som garnityr. Pinjekjerner brukes mye i Midt-Østen, for eksempel i rispilaffer, baklava eller som garnityr
Baklava er en annen klassiker. Jeg elsker Hellas. Helt siden jeg var liten har jeg lengtet etter å bade i det silkemyke havet, etter å kjenne den deilige følelsen av å spise ute om kvelden, iført kun solkjole og sandaler uten å fryse… jeg har drømt om blinkende neonlys, paraply-drinker, snorkling og brosteinsbelagte gater i søte, små byer der gamle menn sitter på sin lokale kafenion hver ettermiddag og spiller Tavli
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Baklava Yufkasi- filodeig. Kozi el Sham – Mat fra Syria. Dette er en helt spesiell rett. For de av dere som kjenner til desserten» Is suprise», så er denne retten også en «suprise»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.