Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med kniver. Bland med sukker og kanel. Legg et ark med filodeig på bordet. pensle med snør over det hele, og legg over nytt ark
Eneste problemet med den er at du må PLANLEGGE. Sjansen er jo også at du har smakt Baklava. (Jeg klarte iallefall ikke å vente til de var avkjølte med å smake
Dekk baklavaenmed et lokk som ikke kommer i kontakt medbaklavaen. Kutt eventuelt til foliodeigen med en saks hvis den er for stor til den ildfaste formen du bruker
com) med salte pistasjnøtter - veldig god kombinasjon. Ha deretter i sukker blandet med vaniljesukker litt etter litt og fortsett å vispe til blandingen er blank og stiv
Toppet med salte pistasjnøtter, macademianøtter og hvit sjokolade utgjør dette en nydelig dessert som passer vel så godt en lørdagskveld som til bursdag eller når du skal ha gjester over
Lag en fordypning i midten av de tørre ingrediensene og hell langsomt i de våte ingrediensene, og rør dem sammen med en visp til de akkurat har blandet seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.