Også når det gjelder hvitløksbaguetter. Hjemmebakt smaker alltid best. Du lager dem enkelt selv. Jeg lager også hvitløkssmøret selv, og krydrer dette med fersk basilikum
Du trenger. 1,5kg hvetemel, 1 liter melk, 250g smør, 4,5dl melis, 100g tørrgjær, . Slik gjør du. - Varm opp melk og tilsett melis og smør - rør godt og avkjøl
Nå er dette noen uker siden,. men her er bilder fra første brødbakst i bakerovnen. Her har jeg fyrt noen timer, og det har gått ca en time siden siste fyring
Nystekte rundstykker, trenger man egentlig noe annet. Jeg skal ikke skryte på meg å ha lest 12-binds verket “På sporet av den tapte tid” av Marcel Proust
Hvitløksbaguett/-brød er en av de tingene jeg ofte savner når jeg skal spise sunt. Det ender ofte med at jeg rett og slett dropper det, for jeg er av den typen som rett og slett ikke gidder å spise noe som ligner uten å være i det minste 90% av originalen
Siden jeg fikk vite at morgendagens eksamen er avlyst på grunn av streiken, måtte jeg feire med noe godt, og denne gangen ble det myke, deilige sjokoladebitcookies
Jeg er hjemme alene i kveld, og jeg syns det er utrolig kjedelig å lage middag til en. Derimot benytter jeg mulligheten til å ha nybakte ciabatta med godt pålegg til middag
Ble litt kaker i dag også. Av det mer hastige slaget. Men smaken ble bra da. ). Minsten fikk bake Bamsekake, sjokoladekake, og en venninne skulle ha Brownies til kaffebesøk i morgen
I dag har jeg bakt oreo cupcakes, smash cupcakes og sitron cupcakes med salt lakris. Min kusine Heidi fyller 44 år idag, og da samles familien til kaffeslaberas
Her i huset spiser vi en del brød, og vi har også potet/pasta/ris/couscous til middag, derfor liker jeg å bake med andre typer mel for å få mer variasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.