Disse bakte eplene med marsipan, nøtter og kanel smaker utrolig deilig. 4 epler og gjerne pink lady. Pink Lady som jeg foretrekker grunnet den frisk smaken trenger 40 minutter for å bli myke, emn andre norske epler trenger kanskje ikke mer enn 20 minutter. Relatert 4 epler og gjerne pink lady
Eller har du fått et par kasser med norske epler fra hagen til svigers. 6 epler 1 vaniljestang 1 kanelstang100 gr valnøtter100 gr hassenøtter100 gr mandler½ pk rosiner 100 gr smør4 ss honning2 dl Marsala eller portvin Frisk mynte Vaniljeis. 6 epler 1 vaniljestang 1 kanelstang
Server bakteepler f. Sett ovnen på 225°C. Skrell eplene og fjern kjernehusene. Del dem i to. Kok opp sukker og vann, og kok eplene halvmøre i sukkerlaken
Klar til steking / Ready for bakingFerdigstekt / Ready bakedStrø sukker og kanel jevnt utover et bakepapir / Sprinkle sugar and cinnamon evenly onto a baking paper Legg den varme kaken opp-ned på sukkerblaningen / Put the hot cake upside-down on the sugar mictureFjern bakepapiret forsiktig og smør eplemos jevnt utover / Carefully remove the bakingpaper and spread apple sauce over Rull sammen og la avkjøle med skjøten ned / Roll together and leave to coolRASKT, ENKELT OG HELT NYDELIG
I HELGA HAR VI VÆRT ET STED HVOR SELVDYRKEDE EPLER FIKK EN VISS OPPMERKSOMHET. 4 epler. 4 epler. Siden dette stedet ligger godt nord for polarsirkelen, har de selvsagt all mulig grunn til å være imponert
Har du hørt om Baked Alaska eller Omelette Norvegienne. Baked Alaska. Baked Alaska. Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Dette er en oppskrift på "Baked beans" eller bakte bønner på norsk. Det var når jeg fant en oppskrift på "Boston baked beans" at jeg fant en mer fornuftig bruk av denne leirgryten
I dag skal jeg dele hvordan du kan lage bakte doughnuts, eller kake-doughnuts som de også blir kalt. Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England)
Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Hvorfor ikke prøve å ta den vanlige bakte poteten ett skritt lenger. Og hvis du har noen bakte poteter til overs fra en annen anledning så MÅ du prøve disse
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.