De smaker helt herlig med godt smør og brunost, men serves også ofte med sukker. Start med å blande alt det tørre – smuldre så inn det romtempererte smøret til du har en sandaktig masse
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Denne bakte poteten passer godt som tilbehør til grilling, eller som en litt ekstra god kveldsmat. Oppskriften kan varieres i det uendelige, vi valgte å fylle medbaconog ost, men her er det bare fantasien som setter grenser
Enkel og mettende middag med en stor potet til hver og godt tilbehør. Prøv med en strikkepinne etter en stund hvor langt den har kommet i "kokeprosessen"
Kutt poteterog løk i teninger og fres raskt (noen minuter) i litt olivenolje i en stor gryte. Kjør den luftig med stavmikseren og server medbakte rosenkål
Jeg valgte å lage en middagsrett med hele ovnsbakte rødbeter i selskap av smakfull ost, salt bacon, syrlige høstepler, spicy pærechutney, rødløk, valnøtter og gressløk
Det er enkeltog raskt å lage, samtidig som man med en god kraft ikke trenger så mange ingredienser. Ønsker du et sunnere alternativ kan du bytte ut fløten med melk og droppe baconet
Det er noe helt spesielt medsmåpoteter når de blir bakt slik sammen med god olje, urterog litt salt og pepper på, de får en egen saftig konsistens og smak, det samme er det med grønnsaker
Her kommer min oppskrift som er så enkel og alle kan få til å imonere svigemor med denne. Mot slutten av koketiden gjevner du kraften ut med maizena bruning til ønsket tykkelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.