Bre sjokoladekremen utover nøttebunnen (la den fortsatt være i formen) og sett kaken i kjøleskapet. Bland sammen nøtter, mel, bakepulver og 1 dl melis. Hell i røren og stek kaken ved 160 °C i ca. 5 dl malte mandler og/eller hasselnøtter
Har bananene blitt litt vel mye overmodne og brune. Sunne også, laget med havregryn. Serveres med hva du måtte ønske av syltetøy, bær og frukt, litt honning er også godt på
Mos banan med en gaffel i en skål til den så og si er klumpfri. Uten sukker er disse «cookiene» er en liten hverdagstreat når man har lyst på noe søtt og sunt
Da har jeg fått foreviget frokosten til mini på bilder, det er nemlig ikke så lett når vi står midt oppi det – da haster det veldig, og han begynner å spise mens vi lager
Skrell bananeneog del dem i to. Gjenta med resten av banan stykker. Roll fra hjørnet til sentrum, deretter brett begge side hjøørner i, og fortsett å rulle
Disse er glutenfrie og kun søtet med banan som også gjør disse muffinsene litt ekstra saftig. #mat #bakverk #glutenfri #muffins #utensukker #banan #blåbær #vegansk #helse #sunn #kosthold #mellommåltid #turmat
Blogg. Dette er en deilig og lett kake, der bunnen er laget med mandelmel, mørk kokesjokoladebiter og nøtter/ mandler ( kan utelates ) og som er toppet med en deilig hjemmelaget vaniljekrem
Også er det sunt. Kjøp noen bananer, gjerne de som er en anelse umodne. Litt salt og pepper. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail
Mos en banan sammen med plommen og pisk sammen med søtning, kokosmel og litt melk til en tykk røre. Skill et egg og ha plommen i en bolle og eggehvite i en annen + en eggehvite til (spar den ene plommen til f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.