Vel, jeg oppdaget at jeg ikke hadde delt innlegget om dette fantastiske bananbrødet på denne bloggen, bare på matbloggen (som forøvrig kun er ment for meg selv, ettersom innsatsen til å markedsføre den er svært laber
Helt uten hvete, gjær, melk og sukker. Vegetar, glutenfri Porsjoner. Bananbrød med kokos og chia Skriv ut Forbredelse 10 min Tilbredning 35 min Total tidsbruk 45 min iDetox
Når røra er ferdig blandet tilsettes moset, moden banan, kokosmelk og vaniljeekstrakt. For noen uker siden hadde jeg noen gamle bananer til overs, og da bestemte jeg meg for å lage bananbrød
Nok et bananbrød fra denne kanten. Det er i grunn ganske likt det forrige bananbrødet jeg la ut, men denne gangen inkluderte jeg litt peanøttsmør – det er jo så farlig godt
Overmodne bananer i fruktskåla bidro til en rask avgjørelse om bananbrød til kvelds. Jeg er faktisk ikke sikker på om vi kaller det bananbrød på norsk, kanskje banankake
Banan blir faktisk mer smakfull og ekstra søt når den er moden og begynner å blir brun i skallet, det er derfor de gode å bruke i kake, pannekake, eller som jeg deler her, bananbrød
Start med å mose bananene med stavmikser, før du tilsetter sirup og melk. Deretter, for å utnytte de fine kjøkkenmulighetene her, fant jeg ut at jeg ville prøve å lage bananbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.