Kosestund mednyrørtetyttebærog nystekt brød – en liten hverdagslykke. ” Et måltid tilberedt med kjærlighet gir ikke bare næring til kroppen men også til sjelen
Jeg lager både rørtetyttebær som jeg oppbevarer i fryseren og vanlig tyttebærsyltetøy. En del matretter må rett og slett ha tyttebær ved siden av seg, for eksempel kjøttkaker og ribbe
rør inn vekselsvis mel med bakepulver og vaniljesukker og melk. du kan lage kokoskake, sitronkake, mor monsen, after eightkake, gulrotkake, eplekake, mandelkake, krydderkake, banankake og sjokoladekake
Syltet kål , svensk pizzasalat. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene. 2 dl eddik 7%4 dl sukker5 dl vann1 ts saltGi det et lett oppkok, hell det så over kåla i glassene til det blir så fullt at det renner over
Ha blåbærne i en blender sammen med sukrinmelis og tagatesse og kjør de en kort stund i blenderen (lar du den gå for lenge får du et veldig grøte syltetøy)
Rør godt sammen med bringebærene til sukkeret smelter og bærene knuses. Jeg hadde ikke planer om å blogge disse bringebærene,men vet du,de ble så inn i hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
Da får du snart en deilig skålmedrørte jordbær. Rørte jordbær skal være nokså tyntflytende (tynnere enn vanlig syltetøy) ogmed massevis av jordbærbiter i
Bland frysepulveret med sukkeret og ha det i blenderen. Omsider ble blåbæra moden i Trondheim også. Om du liker hele bær i blåbærsyltetøyet kan du gjøre som barna mine, og mose bæra med et potetstapper, for så å røre inn sitron og sukker med frysepulver etterpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.