Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
Rensk løk, chili og grønnsaker ,og kutt i biter før man har det i pannen med olje eller smør, og surrer alt en stund, ha på vann, hakkede tomater, buljong og pepper
Skyr toppet med questbar og jordbær. Grovt ristet brød med hjemmelaget sjokoladepålegg. Jeg tror dere likte det lille blogg-innlegget hvor jeg hadde samlet opp litt middags-tips til dere tidligere i uken
Løk og hvitløk freses i stekepanne sammen med laurbærblader og stjerneanis til løken er bløt. En nydelig taco med fantastiske smaker, inspirert av selveste Eyvind Hellstrøm
Disse hamburgerbrødene er så lette og gode at du like gjerne kan dobble oppskriften med det samme. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin, begynn med det tørre
Altså, du tar en kjele, koker opp vann, har posene medHellstrøms svinenakke og potetstappe oppi, trekker kjelen litt til side/skrur ned varmen så det ikke koker
Spennende med pastinakk og potetpurè. Som fiskegratengen, og som navnet tilsier, serveres denne også i en cocotte (som kanskje kan brukes igjen etterpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.