Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. MÅ prøves. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Det var tydeligvis ikke bare jeg som liker denne risen, for dere likte og delte innlegget så mye på Facebook at det satte klar ny dagsrekord for besøk til Et kjøkken i Istanbul
Må bare dele denne fantastiske veganske osten med dere. Jeg blir bare borte noen dager, så det kommer til å gå i ett, så da blir det egentlig deilig å ha en avslappende bypåske hjemme etter dette
I lista under har jeg imidlertid bare inkludert de helt nye innleggene som dere responderte best på. Du kan når som helst melde deg av igjen om du skulle ønske det
Ikke bare er temperaturene mye mer behagelige (det blir ordentlig kaldt her på vinteren. Jeg kommer riktignok til å savne appelsinene, som forsvinner om noen uker og først kommer til å dukke opp igjen når julen tar over i butikkene i Norge
Vil du melde deg på en eller begge av disse er det bare å fylle ut skjemaet under. Du kan selvfølgelig når som helst melde deg av igjen ved å følge en lenke som ligger nederst i hver eneste mail
Bare nesten like populære som squashkakene, men like gode. Det eneste som minnet oss på de siste par måneders hendelser da vi kom tilbake var brua som binder de sentrale delene av Istanbuls europeiske og asiatiske side sammen
Ikke bare på juletallerken heller forresten. Lutefisk er blitt in igjen. Den dukker opp på flere og flere middagsbord, og spises gjerne flere ganger, både før og etter jul
) Han har bare fått litt på to teskjeer, og det kom fort ut igjen, hehe. Men nå skal han jo lære om ny smak og konsistent, og å dytte maten bakover med tungen og ikke bare drikke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.