1. Skjær opp gønnsakene og stek i 10 min. 2. Hell på kyllingbuljongen og la det koke i 10 min. 3. Ha alt i en blender sammen med resten av ingrediensene
Igår lagde jeg en deilig middag, indrefilet av svin, med fløtegratinerte poteter og Bearnaisesaus. Sausen fant jeg oppskrift på Bearnaisesaus1/2 sjalottløk, finhakket 1 ts sukker 2 ss estragon eller hvitvinseddik 1/2 dl hvitvin 3 eggeplommer 200 g smør, i terninger 2 ss finhakket frisk estragon, eller 1 ss tørket salt og pepper Slik gjøres det
2 porsjoner. 1 sjalottløk. 2 ss eddik. 1 ts sukker. 0,5 dl hvitvin. 150gr. smør. 3 eggeplommer. 1ts tørket estragon. Del smøret i terninger og la det få romtemperatur
Meksikansk inspirert biffsnadder med asiatiske smaker, toppet med tradisjonelt biff tilbehør ♫♫ Soyasaus og hoisinsaus har vi tatt varmt imot fra Kina, Pommes frites kommer opprinnelig fra Belgia og bearnaisesausen er en klassisk fransk saus
Jeg laget hjemmelaget bearnaisesaus etter oppskrift fra LCHF-Bloggen og den smakte nydelig. Fylt indefilet av svin med sellerirotmos, bearnaisesaus og dampede grønnsaker
Bearnaisesausen har jeg ikke laget selv. I går lagde vi ekte "grabb-mat" her hjemme. M hadde pokerkveld med kollegaer hele fredag, så i går sto biff høyt på ønskelisten
Jeg kan telle på én hånd de gangene jeg faktisk har laget bearnaisesaus selv fra bunnen av. Det føles liksom litt stress, så jeg tror vel kanskje ikke jeg kommer til å lage det noe oftere i tiden som kommer heller
Bearnaisesaus *. Bearnaisesaus. Biffsnadder er som navnet sier SNADDER ♫♪. Minner litt om 80-tallet, det var vel på den tiden biffsnadder invaderte Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.