Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus og parmesan. Smak til med salt og pepper. Kylling Parmesan (Chicken Parmesan) er en tradisjonell italiensk rett som har vært populær i mange tiår
Jeg synes ikke det er så godt med biff. Biff Parmesan er knallgodt. Krydre biffen med salt og pepper, brun den på begge sider i en skikkelig varme stekepanne med litt olje
Så har jeg tatt en bolle hvor jeg mikser det jeg skal fylle med. I dag er det da revet parmesan, frisk rosmarin og fin hakket hvitløk, alt er godt blandet sammen
- suppen, som toppes medparmesanost og krutonger, er kjempegod og kjempeenkel. Men det finnes mange fantastiske retter med brokkoli, og hvis du ikke liker brokkoli, så gi det en sjans til
Til slutt tilsetter du revet parmesan og blander det godt sammen med de andre krydderene. Her servert med Sriracha-dip (Sriracha og majones) og rømme blandet med ketchup og hvitløkspulver
Begynn med å finrive både mozzarella og parmesan ost i en bolle. Smakte nydelig ,og perfekt som tapas nå i julen med litt spekeskinke eller serrano skinke som tilbehør
Jeg har laget mange retter med panert kylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesam-mel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med bare parmesanost
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Men nå ville jeg se om jeg fikk til å lage den med en ny vri, og jammen ble det godt. Strø et lag parmesan på, del fisken opp i tynne biter , man kan også koke fisken før man har den i om du ønsker det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.