Pasta med rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
Det har vært utrolig morsomt å være avbildet på melkekartonger over hele landet i sommer. Jeg er blitt gjenkjent på de rareste steder, og folk har sendt meg hyggelige hilsninger med bilder fra frokostbord og nærbutikk
Jeg ville så gjerne si hjertelig takk. Tilsett melis og hjortetakksalt. VANILJEHJERTER Ca 30 stykker125 g smør kaldt smør250 g mel125 g melis½ ts hjortetakksalt1 vaniljestang1 egg50-100 g tørkede blåbærSmuldre smør og mel
Ja, takk. Nystekte rundstykker til frokost. FRESHLY BAKED BUNS FOR BREAKFAST. Nystekte rundstykker toppet med brunost og med et glass iskald melk ved siden av
Proteinrik frokost - ja, takk. 14. 09. 2016 kl. 08. 07 i. Frokost og lunsjtips. 2 kommentarer. Nå er det lenge siden jeg har delt en oppskrift med dere, så her skal dere få det
Mye av den gode smaken sitter i fettet, det fordeler seg fint i kraften når det varmes opp igjen. Dette er en lang post, hvis du kun leter etter oppskrift på kraft, gå helt nederst på sida
Ja, takk. Hva jeg spiser til frokost kommer an på hva jeg har lyst på (og forsåvidt hva jeg har tid til å spise), men å kose seg med varme, nystekte scones med godt pålegg er ikke noe jeg sier neitakk til om anledningen byr seg
Nei takk. Ja takk. Regnet pisker ned ute og vinden uler. Men jeg fortviler ikke. Det er fredag og jeg gleder meg til taco med familien , et glass rødvin, tenne et tonn stearinlys og slenge meg under pleddet, være lat og se idol
Del den andre delen av deigen i tre like deler. En flettet krans med 4 deler,. og en flettet kringle med 3 deler. Del den halve deigen i 4 like deler. Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane) 3 deler Fin gjærdeig til to store flettaloff
Hev til dobbel størrelse, og stek på takke, stein eller i stekeovn i full guffe i 3-8 minutter ( men følg med så det ikke brenner seg fast i rist eller lignende)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.