Du trenger ikke koke kjøttkraft av beinog rester, fond fungerer også helt greit -og er ett. Alle husker mors eller bestemors kjøttkaker, du får jo kjøpt ferdig stekte også, men de man lager
Fjern deretter skinn ogbeinog sett fisken til side. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Her er det mye fett ogbein, men det er fortsatt billig. Middelhavsgryte med lam, bakte småpoteter og urtechiffonadeI butikken finner du nå masse billig "fårikålkjøtt"
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og pass på å få steketermometeret det godt inni kjøttet langs beinet, uten å komme borti beinet (Med steketermometer er du så og si garantert perfekt resultat hver gang)
Dersom tynnribba inneholder bein, skjær disse bort. Kjempegode smaker og duft av herlig krydder. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
Jeg brukte en hel and med skinn og uten bein. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.