Min bror bor i nærheten av Kansas City midt i USAs bullseye, og vi er der om to uker. Både krydderblandingen og sausen fra Kansas City brukes vel såofte til storferibber som til svineribbene
Stek den så på middels -> høy temperatur i non-stick panne uten smør eller olje. Ha oljen i en tykkbunnet kjele og varm opp til middels -> høy temperaur
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
I Bergen skal man tradisjons tro spise rømmegrøt med spekemat. Tilsett resten av meletKok i noen minutter slik at det blir en tykk røreTilsett varm melk og spe til ønsket tykkelseKok i 15 minutter for å få bort melsmakSmak til med saltServer med sukker og kanel og smøret fra rømmenI Bergen spiser de rømmegrøten sammen med spekemat og saltkringle
Krydderflatbrød. Rist krydderne i panne, og ha de i en morter. Knus til helt fint pulver. Ha alt melet, saltet og krydder i en miksebolle, start eltekroken og ha i vann til det blir en fast deig
Kakene mine til Bergen. ) Idag ble jeg tipset om å sjekke ut en link til Bergensavisen. #gøy #moro #overraskelse #blogg #kake #hobby #jobb #firma #halden #Bergen #avis #omtale #marsipankake #bursdag #dåp #bryllup #fest #bestilling #journalist #Norge #2014 #september #høst #søndag #glad #love #life
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Eg er forresten ikkje så sikker på om dei serverer denne suppa i Mexico, men den har iallfall den karakteristiske meksikanske smaken som du får av spisskummen, chili, malt koriander og oregano
(8)Grytekluter (7)Høst i Bergen (6)«Gå i hennes spor» (6)Nipedalen (6)En måned med skritteller. På lørdag hentet vi det aller meste av flyttelasset mitt fra Lyngbø
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
I går laget jeg glutenfri gjærbakst for første gang og de ferdige rundstykkene ble veldig gode. Jeg serverte de til en nydelig linsesuppe (oppskrift kommer) og det ble en perfekt kombinasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.