)Og no gledar eg meg til søndagsfrokost med loff med egg på, mmmmmm. )Til 7-8-9 stk, alt etter kor tjukke dei skal vere. Når dei brukast til feks rekesmørbrød, er det greit å lage 7 stk av denne røra
Tilsett kyllingklubbene, knyt igjen posen, og rist slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. Dryss til slutt over sesamfrø og server, helst med tørkepapir i nærheten
Ta restene av kjeksen og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter. Smelt smør, og hell det over kjekssmulene i en bolle og bland det godt til det kan smøres ut i en form
Til min store begeistring. Espen holdt ord, da vi kom hjem fra tur kjøpte han smoothiemaskin. Så nå er vi supersunne, og drikker en smoothie i ny og ne istedenfor snop
Pensle med resten av marinaden tilsatt litt salt og pepper under steketiden. 1. Smelt honning og rør inn vineddik, soyasaus, presset hvitløk og ingefær
Hell presset sitron, olje og krydder i en stor skål/fat og rør sammen til marinade. Dette ble veldig saftige og gode kyllingklubber, her kan du bruke hele kyllinglår hvis du vil, det blir nok like saftig og godt
I dag har jeg servert kyllingklubber med en nydelig coleslaw med rødkål og ananas, og den litt sur/søte ananassmaken passet helt perfekt til kyllingklubbene
Helgematen ble denne uken bestående av frysevarer jeg hadde til overs, - altså kyllingklubber. Jeg skjærte opp potetene i terninger og kokte de et par minutter i en kjele (til potetene såvidt ar startet å mykne)
Stek dem i stekepanne i smør og olje på middels til høy temperatur i et par minutter på hver side. 1 pk rå kyllingklubber. De skal ligge der tilsammen i 30 minutter. 1 pk rå kyllingklubber
Finhakk løk og hvitløk og fres i olivenolje i en kjele til løken er blank. Rør i risen heile tida, når vannet har absorbert tilsetter du meir av vannet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.