Proteinlapper som smaker herlig. Stekes på middels varme i godt smør eller kokosfett. Bland alt sammen, bruk gjerne stavmixer slik at cottage cheesen blir "uten" klumper
Heisann, håper dere har hatt en fin søndag og ei god helg. I dag har jeg vært prøvd floating for første gang, spennende opplevelse du kan lese mer om det her
Lapper fristet, og siden vi hadde litt revet gulrot fra gårsdagens middag brukte jeg en gammel oppskrift på cottage cheese lapper som jeg endret litt på
Stek i noen minutter på hver side. Cottage cheese (kjøpte laktosefri i Sverige). Ha cottage cheese i en bolle og bruk stavmikser for å få mindre klumper
Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottage cheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innlegget også
Så disse anbefales på det varmeste. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
De er enkle å lage, skal ikke heve og inneholder mye proteiner. Disse cottage cheese rundstykkene er kanskje noe av det jeg lager mest av, og triumferer på toppen av favorittlista
Etter å rørt sammen en fantastisk kombinajson av Cottage cheese, skyr og ferske blåbær i går kveld, ble jeg nødt til å ta med meg en boks cottage cheese og blåbær på jobb i dag sånn at jeg kunne ha til lunsjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.