Bli med og bring de gode juletradisjonene videre. Den ene oppskriften var BESTEMORS SERINAKAKER. Oppskrift på de små, gode og runde julekakene som går inn i rekke av tradisjonsrik julemat
24 stkDeig250 g margarin5 dl vann250 g hvetemel6 eggPynt1-2 ss vann2 dl melisKok opp vann og smør i en kjele, og rør inn hvetemelet, sett det deretter til avkjøling
Det er alltid spennende å prøve gamle oppskrifter på mat som jeg har et spesielt forhold til. Etter over ei uke med forholdsvis dårlig form og influensa som herjer i kroppen, har jeg hatt god tid til å lese meg opp på gamle kokebøker og oppskrifter
I dag har det vært dessert til både lunsj og middag, får sjå om det frister til frokost i morgen også…Rabarbragraut gir gode minner fra varme sommere, barbeint i graset og kun ei lita regnskure som gikk over med en gang
Tradisjonell søndagsmiddag med vri, men kan også brukes midt i uken. Jeg tror nok min bestemor ville blitt lettere fornærmet dersom mine induksjonssstekte (og kokte), koteletter ble presentert som hennes
Riflekjeks eller sprutkjeks som me kalla dei, har vore i familien så lenge me kan hugse. Bestemor Marta, lagar alltid sprutkjeks til jul, men sidan dei er så populære, sett ho ei knåe i ny og ne, ellers på året også
I disse frokostbrødene har jeg brukt gulrot som gir en ekstra saftighet til det ferdige bakverket. Til 18 frokostbrød brukte jeg. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Til 18 frokostbrød brukte jeg
Dette er et lettlaget frokost- eller lunchbrød. I Danmark kaller de det for slaskebrød. Det er et frokostbrod som lages med bløt deig slik at det flyter litt ut
De ble veldig gode. Bestemors hveteboller. Oppskrift. Hva smaker vel bedre enn ferske hveteboller en ellers sløv og regnfull søndag (eller en hvilken som helst annen dag)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.