Biff som trekkes i mørkt øl er en nytelse, som burde prøves. Legg biffene til side for å la det hvile. 800 gram biffkjøtt, elgkjøtt kan brukes. Skjær kjøttet i tykke 2-3 cm tykke biff skiver, krydre med salt og pepper, brun dem på begge sider i panne. Legg i biffene og sett under lokk til småkoking/trekking i 50 minutter. 12" DO start med 24 briketter under for steiking av biffene, legg dem til side. Hell i øl å ha i biffene, la stå i ca 50 minutter på trekking
Hva enn du har på gang så foreslår jeg at du dropper det til fordel for denne franske forføreren. Dette er festmat og smakseleganse forkledd i en rustikk og frynsete frakk
Jeg har etter hvert mange favorittretter, en av mine absolutte favoritter er biff Wellington. Biff Wellington er indrefilet av okse, surret i en blanding av sopp og hvitløk, parmaskinke og til slutt et lag butterdeig
Deretter varmer du opp pepperen i stekepanne uten smør til du kjenner tydelig duft fra pepperen. Den klassiske fredagstacoen måtte vike for denne biffmiddagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.