Biff Bourguignon
Rett i panna
Rett i panna
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,5 kg oksekjøtt
  • 160 gram bacon
  • 1 stor løk
  • 2 gulrøtter
  • 1 liter rødvin
  • 5 dl oksekjøtt
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 3 hvitløk
  • 2 laurbærblader
  • 6 kvister timian
  • 8 kvister bladpersille
  • 15 sjampinjonger
  • 10 sjalottløk
  • 2,5 dl kyllingbuljong
  • 1 ss sukker
  • Salt
  • Pepper
  • 2,5 dl kyllingkraft
  • 1 ss sukker
  • 2 ss smør
  • 3 ss mel

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.