Varm opp oljen i en wokpanne eller stor stekepanne. Men på søndag lagde jeg en skikkelig velsmakende Thaiokyllingcurrymed sukkererter, kaffirlime blader, lime og koriander
Varm cocosa i en panne eller wok, og stek grønnsakenelitt og litt. Stek kjøttet sammen medmarinaden og når kjøttet er mørt tilsetter du kokosmelk og currypaste
Jeg har ikke mange oppskriftermedbiffkjøtt på denne bloggen, både fordi jeg ikkespiser så mye av det og fordi det ikke er så lett å få tak i kjøtt fra dyr som man vet har fått gå fritt ute og som har hatt det bra
Legg dem sammen med de andre grønnsakenei pannen. Her har jeg servert curryenmedthai-rotibrød. Thai-mat lages med enkle, rene og sunne ingredienser, og har en spennende variasjoni smaker
Strimletbiffmedwokgrønnsaker og ris. Wok/stekgrønnsakene på sterk varme, bare litt av gangen. Hva man bruker av saus eller grønnsakerspilleringen rolle, man taver hva man haver
Godt med fullkornsnudler til. Varm opp oljen i en wokpanne, rør ut currypaste og tilsett løk som surrer seg myk, sett opp varmen og stek fiskenlitt før du tar ut alt sammen og tilsetterbrokkoli og wokgrønnsakene
Herlig varmende, kremet biffgrytemed kokosmelk og grønnsaker. og grønnsaker etter søndagsmiddagen. Jeg lagde en rett ut av restene til to andre middager, ytrefilet etter helgens biffmiddag
Ta så av og ok grønnsakene, før du blander alt sammen medwoksausen over. ) Såh, for å kicke året igang starter jeg med denne sunne, spicy rød karriwoken
Pad Med Ma Muang (Neau=biff Pad= wok, Med Ma Muang Him Ma Paan=cashew nøtter)Altså. Den var opprinneligmed peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om tilsin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både medkylling og oksekjøtt/biff
Start med å stek finkuttet løk og sjalottløk i rapsolje i en kasserolle. Man kan kombinere dem i mange varianter, og minefavoritter er hvitvin og fløte, rød Thaicurry og som he, grønnThaicurry
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.