Skyll og skjær opp potetene i tynne skiver, (la skallet være på) legg skivene på et stekebrett med bakepapir (unngå å legg potetskivene oppå hverandre) deretter pensler du dem med olje
Nemlig biffmed fløtegratinerte poteter, en sopp-blanding og stekt asparges. Et lite tips når du skal steke biff er å først varme opp pannen godt med en god del smør
Pizza, igjen. Vi er vel kanskje ikke de eneste som fort spiser pizza en gang i uka. Vi blir ikke lei, og i hvert fall ikke nå som jeg har begynt å eksperimentere som en helt
Dette smaker ENDA bedre dagen derpå, rett ut av gryta med skje. Ha litt vann i stekepannen og kok opp slik at du får med all kraften og smaken og hell det over i gryten
Her passer det ypperlig med den billige importerte biffen en får på forskjellige butikker om dagen. Så sett over en kjele med vann og litt salt, vent til det fosskoker, og ha brokkoli oppi
Kle ett stekebrett med bakepapir og fordel nøttene over. Heldige meg vant ingredisene til å lage karamelliserte nøtter fra Helios på en Facebook konkurranse
Smak til med salt og pepper. Brun til slutt soppen og ha alt i en gryte. eller annet biffkjøtt. Mos potetene med en rotstapper, spe med varm melk til ønsket konsistens
Tilsett biffstrimlene og bland kjøttet godt sammen med sausen. Mongolia, som en gang var en del av Dsjengis Khans enorme imperium, er et steppeland med nomadisk kultur
Renskjær sopp og kjør den i multihakker sammen med hvitløk (dette kalles sopp duxelles). Server gjerne biff Wellington med madeirasaus, mandelpoteter og dampede asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.