Hjemmelaget BiffStroganoff er bare snadder. Brun biffstrimlene raskt på en stekepanne. Server BiffStroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker
Har du ikke Crock-Pot kan du lage Stroganoff i en vanlig kjele, oppskrift her. Men det er konstatert at både navnet og oppskriften eksisterte før dette
Tilsett crème fraîche og biffstrimlene, la det småkoke ett par minutter. Russlands mest kjente rett, laget av en fransk kokk til greve Alexander Sergejevitj Stroganov (1733–1811) Stroganov var på sine eldre dager tannløs, derfor mørt kjøtt som er skjært i strimler. Biffstroganoff er basert på de råvarene russerne hadde tilgjengelig på slutten av 1800-tallet
Biffstroganoff Save Print 4 porsjoner Ingredients 800 g biffkjøtt, grove biter 1 ss hvetemel olivenolje 2 løk, tynne båter 250 g aromasopp, skiver 2 ss tomatpurè 1 ss dijonsennep 2 dl rødvin 2 dl kjøttkraft 3 dl fløte eller creme fraîche salt og pepper eventuelt litt sukker Instructions Skjær biffkjøtt i grove biter, tørk godt av kjøttet. 800 g biffkjøtt
Oppskrift. Men jeg skal absolutt ikkje klage, for jeg kommer jo heim til ferdig middag i kveld☺ Så da deler jeg heller gårsdagens middag med dere, nemlig biffstroganoff
Oppskrift. Og da måtte jeg bare benytte muligheten til å lage BiffStroganoff til middag i dag, for det er knall-godt i seg sjøl, men kantarellene gir den ekstra piffen som gjør det hele perfekt
Stroganoff er en god gryterett å varme seg på i kalde vintermåneder. Stroganoffen kan man lage på under en halvtime, men jeg synes at dess lengre gryta får stå og braisere, dess bedre blir den på smak (men altså 15-20 min med småkoking er mer enn nok). Her den finpussede oppskriften hentet rett fra 80-tallet
Oppskriften jeg bruker er en jeg har fått av mamma som igjen har fått den av farmor. Så da tenkte jeg det var midt i blinken å ta med seg en ferdiglaget stroganoff som kan serveres med hjemmelaget potetmos og en enkel salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.