Stek potetbåtermed parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. Det er kjekt å variere litt med potetene, det er lettvint og smaker godt, det blir liksom en helt annen rett når potetene er annerledes
Krydre med salt og pepper. Disse potetbåtene passer godt til Tapas eller som fingermat. De er enkle å lage og yoghurt og lakseblandingen gjør at du får en god smakskombinasjon
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
For meg er potetbåter nesten som grillmat. Våren kom plutselig og jeg har veldig lyst til å grille. Dessverre har vi ikke grill og heller ikke råd til å kjøpe en akkurat nå
Man kan også lage tilsvarende "pakker" med andre grønnsaker, men pass på at det er lik steketid på det det putter i pakken, eller tilpass størrelsen på bitene
vanskelighetsgrad. enkel. Tid. 40 min. 2-3 poteter. 1ss olje. Div krydder. Skrell og del potetene i båter. Ha de over i en ildfast form eller bare rett på et stekebrett
8-10 mandelpoteter eller 6 vanlige poteter, disse skjæres i båter, ha over i ildfast formHa i 3-4 ss olivenolje, eller rapsoljeHa på flaksalt, friske urter eller tørkede urter etter smakHa gjerne i hvitløksfedd etter smakStekes midt i ovnen ved 230 gr i ca 30-45 min 8-10 mandelpoteter
Å lage skikkelige potetbåter av gode poteter er neste like raskt som å varme opp en pose med ferdigkjøpte «greier»…og hvem vet egentlig hva som er i den posen
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.