Her er det litt fra før julemarkedet, bilder fra julemarkedet. Pynt fra naturen og greier. Under kommer det litt bilder fra et prosjekt jeg driver med, men ikke helt vil fortelle så mye om
Og disse proteinbarene fra GG. ♥Rannveig. Slenger med noen bilder fra hjemme hos karianne. Først må jeg bare få si tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg
Jaa, jeg har fått vaffeljernet fra Grandmas webshop (nettbutikken til moods of Norway). Har stått på venteliste i nesten et år, og jeg ble så glad når jeg for noen dager siden fikk en mail fra dem om at nå hadde de fått inn et meget begrenset antall vaffeljern
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
wpa iframe"). If you have come across a lefse recipe earlier and find it different than the one presented here you got to remember that just about every valley and village in Norway has their own particular twist on the recipe
Når jeg ikke har fersk torsk bruker jeg frossen torsk fraNorway Seafoods, det er frossen torsk i fine stykker uten skinn og bein, jeg er alltid fornøyd når jeg kjøper den fisken, kan anbefales
The next winner is the winner from Norway Angelika_sorkina who made a bakes cheesecake, and used both Philadelphia cream cheese and ricotta, making this cheesecake filling so delicious, I also loved the way she mas the crust by mixing the hazelnuts with chocolate, it really inspired me, hope you all like this one too
They have also online shop and lots of stores in Denmark, Sweden and Norway. They have also online shop and lots of stores in Denmark, Sweden and Norway
Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktig hvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt til fårikål -og gjerne en litt utradisjonell fårikål med masse smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.