Idag har jeg laget middag og bakt pepperkaker fra bunnen. Legger ved oppskrift til middagen samt bilder og priser, men pepperkakeoppskrift og bilder kommer i morgen
des. Idag ville jeg prøve meg på et nytt "design" i hvordan jeg fremstiller middagen. Orket ikke stresse med røsti poteter etter jobb allikevel så det ble slik
Makaronigrateng har jeg laget mange ganger og det er alltid en populær middag her i huset. Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Så finner jeg framkjøttdeigblandingenfra kjøleskapet, for nå skal kjøttkakene stekes. Eller om du tilsetter kraft fra viltmat sammen med fløten og einebær, voila viltsaus
Del kyllingen i biter. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Skjær eller plukk av grønne bladerfra blomkålen og skyll den i kaldt vann. Det er jo så masse god blomkål i butikkene nå og da passer det fint med en blomkålrett
Så fjerner du skallet fra avokadoen og tar bort stenen og skjærer avokadoen i skiver. Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året
Deigen skal ikke være en fast bolledeig, den skal ha en løs konsistens, nesten litt grøt-aktig. Er det noe dere bør prøve er det søtpotetsuppe, for gurimalla så godt det er
Vil du ha kjøtt til er det lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt. Dette er en middag proppfull av vitaminer og mineraler som kan nytes med god samvittighet
Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
/inneholder sponsorlinker. I dag har jeg et lunsjtips til dere. Dethender vi spiser det til middag også, når kjøleskapet er litt tomt – for egg har vi alltid
På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.