Alle bilder utenom de øverste er også tatt av Trine. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Det er merkelig at noen bilder snur seg selv, ja, ja dette er dagens trim. Tenk så utrolig heldig jeg er som har utrolig fantastiske, kreative kolegaer, det er virkelig en stor gave
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Da kan du vel tenke at jeg spisser ørene og strammer meg opp, både mentalt og fysisk
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Lillemor og jeg gjorde ferdig alt til Bursddags selskapet
I mange år harjeg bakt brød, men aldri helt fått det til. Det er vel på grunn av denne evige krangelen mellom meg og gjerbaksten, at jeg falt pladask for den eltefrie metoden
Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag. (ja jeghar byttet navn på de). Disse må jeg lage hvert år, men nå måtte jeg vente så lenge som mulig, hvis ikke hadde de blitt borte lenge før jul
Jeg mener, som de fleste andre som bruker supermat, at egentlig så er ikke “vi” og Hellstrøm uenige. Det viktigste supermat-”hypen” har gjort for meg, har vært å lede meg fram til å forstå viktigheten av et rent og naturlig kosthold med naturlige råvarer som blant sunt fett, mye økologisk frukt og grønt, kjernesunn mat, eliminering av raffinert sukker, osv
Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste. Jeg bare sier det. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, som jeg blandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
Eggehviten er fettfri og inneholder minimalt med vitaminer sammenlignet med den gule plommen. Men det er ofte fersk frukt og grønnsaker i kjøleskapet og jeghar uansett alltid fryste bær og fryste grønnsaker i fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.