2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt. Ingredienser del 1. 130 gr sammalt spelt, grov. 130 gr sammalt rug, grov. Ingredienser del 2. Ha alle ingrediensen (utenom litt av melet) i bakebollen med den bløtlagte del 1. Del deigen i 2 emner, og legg i smurte brødformer. La etterheve i ovnen på50 grader i 30 minutter. -Julia- 5,5 timer Antall. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt. 130 gr sammalt spelt, grov. 130 gr sammalt rug, grov
Del deigen i tre biter. Fordel rosinpakken til de tre julebrødene. JULEBRØD (3 stk). 50-75 gram gjær. (50-100 gram sukat hvis du ønsker det). Pisk sammen en eggeplomme og 3/4 dl vann til pensling av julebrødene like før steking. 3 stk. 50-75 gram gjær. 50-100 gram sukat
Mange som har ME ligger eller sitter i senga eller sofaen store deler av dagen, men kroppen jobber allikevel på høygir - som om kroppen tror den løper maraton
Det har ingenting med næringsinnhold å gjøre- det er smak og behag. hvordan prosentvis fordeling er det sånn ca mellom karbohydrater, proteiner og fett for å få optimal vektnedgang
Ville vi ha sjokolade var det bare å smelte sjokolade av ønsket type, dyppe bananisen oppi å vips så stivnet sjokoladen og du hadde en aldeles herlig bananis-pinne
Skrell eplene og kiwien, del i biter og ha alt sammen i en smoothiemaskin evt. Del 1 av mine favoritt smoothier. 2015 kl. 1stk Kiwi 1stk Eple 2-3dl Eplejuice ( alt etter hvor tykk du vil ha den) 1 bit ingefær 1-2ts Super Green Veggie powder. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl
Olivenolje er ekstremt viktig i matlaging fra Middelhavet og Midt-Østen. Selv om det meste her på bloggen kan lages med ingredienser som kan kjøpes på et helt vanlig norsk supermarked er det jo en gang sånn at til maten jeg lager bruker trengs det av og til ingredienser som er typiske for Midt-Østen og Tyrkia som dessverre ikke er så godt kjente i Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.