Dette er klart min favorittlavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling. Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling. Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerøre på så er den ferdig. legg på neste kakebunn og gjenta prosessen til du har lagt på alle kakebunnene, på toppen av den siste kakebunnen skal det ikke være knuste vaffelkjeks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.