Det brunede kjøttet og løken skal småkoke til det er blitt godt og mørt. Nå er retten kanskje i ferd med å gå litt i glemmeboken, men den bør absolutt frem fra glemselen igjen, for dette er en kjempegod gryterett
Salt kjøtt og stappe har sine tradisjoner landet over. Svineknoke / Salt kjøtt. Jeg har brukt røkt svineknoke, som er litt mer smakfull enn saltet svineknoke
Ohh, so jummy ♥ Helt siden Silje fikk dette servert hjemme hos meg, har hun ikke snakket om annet. Idag sa jeg endelig at vi kunne lage dette sammen (gledestårer fra Silje)
Fersktkjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. som min mor lagde ett par ganger i året ♥. Man koker først store kjøttstykker av storfe i vann, sammen med litt krydder i ca
Perfekt til gjester. mini-terte. Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Ta ut kjøttet av kjøleskapet en liten time før det skal steke det, så det blir romtemperert. Ha i kjøttkraften og la det koke inn til to-tredels mengde
Tilsett resten av melken og margarinen, sukkeret og kardemommen. Tilsett hvetemel litt og litt og elt deigen jevn og smidig slik at den slipper redskapet og bollen
Salt og pepper. Bland i tomater og kokosmelk. Legg i ferdigsteikt biffkjøt og kjøtboller. La det surre til scampien er akkurat gjennomkokt og har fått ein fin lys raud farge
Grill er synonymt med kjøtt for mange, da er det gøy å imponere litt med hjemmelagde veggisburgere. Dette har vært en favoritt på mitt kjøkken i mange år, sommer som vinter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.