Nå ser det ut som jeg virkelig har begynt med Likør-laging. Har kommet inn i et eller annet der, ja. Fikk denne oppskriften nå av noen venner og må prøve den også
Vel, da var likørene ferdig. Limoncellon og Kirsebærlikøren har vært ferdig en god stund. Likevel har de ikke klart å bevege seg fra norgesglassene til fine flasker ennå, men det skyldes mest min lathet
Ha bringebær eller bjørnebær i frysen, og en pakke med melis i skuffen. 1 kurv/frysepose med frosne bringebær eller bjørnebær250 gr melis3 dl fløte (både kremfløte og matfløte kan brukes)Ha de frosne bærene i en vanlig kjøkkenmaskin
Jeg pleier å lage jordbær is med frosne bær, men i dag bestemte jeg meg for å prøve å lage noe nytt så da ble det bjørnebær gelè i steden, oppskriften er akkurat den samme bare man har gelatinplater i
Det har vært og er kanskje ennå tid for bjørnebær,og har du vært ute i skogen og plukket så kommer det en oppskrift til deg her i dag som absolutt er verdt å prøve
Jeg elsker bringebær og bjørnebær, og vaniljesaus og vaniljekrem. Paikake med bjørnebær og bringebær 2017-07-27 21. Fyll 100 gram smør 150 gram sukker 2 egg 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 1 ts kanel 130 gram hvetemel 10 dråper vanilje essens 2,5 dl vaniljekrem 1,5 dl vaniljesaus 200 gram bjørnebær 200 gram bringebær. Legg så på noen bjørnebær og bringebær Hell over fyllet/røren Legg bjørnebær og bringebær på toppen Stek på 160 grader i ca 40 minutter, stikk en pinne i kaken, hvis pinnen kommer ut tørr er den ferdig Server med litt vaniljesaus, iskrem eller fløte krem og litt melis på toppen
Frisk og og god sommersalat med bjørnebær og fersken. Skyll bjørnebærene og legg til side. Bland lett sammen og ha pinjekjernene, bjørnebærene og fetaosten over til slutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.