Blåbær- og hylleblomstkake
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 polynesisk vaniljestang
  • 5 dl kremfløte
  • 150 g hvit sjokolade
  • 3 ark gelatin
  • 2 dl hylleblomstsirup eller konsentrert saft
  • 125 g blåbær
  • 75 g sukker
  • 1 lime, saft og skall
  • 1/2 l kremfløte
  • 3 ark gelatin
  • 90 g smør
  • 2 dl melk
  • 1/2 polynesisk vaniljestang
  • 200 g sukker
  • 4 store egg
  • 250 g mel
  • 2 ts bakepulver
  • 500 g ren rå marsipan
  • 250 g melis
  • . 35 g glukosesirup
  • 100 g melis
  • litt eggehvite
  • 150 g friske blåbær til hylleblomstkremen
  • . 6 ss pisket krem til «lim»

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.