Vi løfter dette innlegget opp etter å ha fått masse spm om hvordan å lage bunnen til Pavlova. Oppskrift på marengs finner du her på siden () og den er i kategori "enkel"
Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Denne kremen bruker jeg også til å fylle makroner med, derfor har jeg lagt denne som egen oppskrift. 8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden). 8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden)
Fordel kremen over marengsbunnen. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
Dette er en utrolig god og frisk kake medmarengsbunn, krem og friske bær. Marengsen er seig og god med sjokoladeknapper, toppet med jorbærkrem og pyntet med jordbær og bringebær
Marengsbunn. I dag skal jeg friste med en bakt marengs kake med kaffekrem. Pavlova er tradisjonelt bakt med eggehviter som gjør den naturlig rik på proteiner
Marengsbunner kan med fordel lages noen dager i forveien og oppbevares tildekket med litt bakepapir. Sikt så inn Maizena og vend forsiktig inn med en skje
Eg kommer muligens til å lage ekte marengsbunnmed dagens tips på melkefritt fyll, som gjerne er ett alternativ til andre som mån ta hensyn til melkeintoleranse uten at forskjellen blir for stor
Dette er marengsbunnmed Oreokjeks og pecannøtter, som er dekket med pisket krem, som er dekket med mer Oreos, som er dekket med sjokoladesaus, som er dekket med karamellsaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.