En aldeles nydelig bløtkake med vaniljekrem og deilige solmodne jordbær. Jordbærene spiller en så stor rolle her, at man bør lage denne mens jordbærene er i sesong, eventuelt bruke annen frukt eller bær
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
En frisk og god kake som du kan fylle og dekke med ønsket krem og pynt. Her har jeg pyntet med Marshmallow fondant- Kaken er fylt med Jordbær ostekrem, ferske jordbær og litt smeltet sjokolade
En frisk og god kake som du kan fylle og dekke med ønsket krem og pynt. Her har jeg pyntet med Marshmallow fondant- Kaken er fylt med Jordbær ostekrem, ferske jordbær og litt smeltet sjokolade
Jordbærkake. Bunn. 400g Havrekjeks. Jeg bruker Digestive. 2dl Valnøttkjerner. 200g Smør. (Bunnen kan halveres, om du vil ha en mindre bunn og mer fyll)
Til 17 mai bakte jeg en bløtekake, til kveldens festligheter. Synes selv jeg var ganske flink, ettersom jeg tidligere har kjøpt ferdig bunn, valgte jeg i år, å høre på kokke mannen min å bake et enkelt sukkerbrød
Snart er det sommer, og jeg liker å finne på kaker som ikke tar så veldig lang tid å lage, smaker godt og som passer perfekt på grillbordet etter en deilig middag
Jeg har laget mandelmelk igjen og det blir jo igjen mandelpulp (rester av mandlene)Bunnen. Mandelpulp (rester av mandelmelk)5 dadler (uten stein)- Kjøres sammen i blender, trykk til flat bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.