Nårhelgenstår for tur er det alltid ekstra kjekt på jobb for meg for da kan jeg lage noe ekstra godt tilkaffen, og i dag bestemte jeg meg for å lage bløtkake
Med andre ord er høne kanskje ikke hverdagsvalget – mendendagen i uka når klær skal vaskes og gulv skal støvsuges er det nok av hjemme-tid tilen høne i ovnen
Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker. I tillegg har hun ønsket seg Peppermyntekonfekt – så da blir det slik
For meg går nok aldri bløtkaka av moten, den kan til og med piffes for fest med en tynt lag marsipan og vips så har man en stylet kake for enhver anledning
Fordel eggehviter fra eggeplommer og slo eggehvitene i en blandebatteri med en klype salt, begynn å legge sukker gradvis når eggehviter blir fluffy slo kontinuerlig tilden siste delen av sukker tilsettes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.