Begynn med kyllingenslik at den får ligge og godgjøre seg litt før du steker den. Det ferdige resultatet blealdriforeviget, dressingenderimotfikkbehørig oppmerksomhet
Her tok jeg også på osten, det anbefaler jeg ikke, da osten smelter og blirlitt for brun. Har du litt ost, selleristang eller annet du vilsmakstilsette med, hakk det fint og tilsett
pisk sammen egg, kremfløte og kesam tilsattlitt pepper og hell dette ipaiformen. Stek bacon lett ilitt smør og legg det på et kjøkkenpapir etter steking
Denne paienbleskikkelig smakfull og god, mest takket være fyllet. God tirsdagskveldtil dere. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut imitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innleggtil den
Denne paibunnenblir nesten litt som en blanding av ostesufflè og pai. NO PÅ BLOGGLISTEN - KLIKKHER. Jeg er faktiskveldig glad ipai, det er en lettvinnløsning og helt genialthvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Pakk deigenilittplastfolie og legg den i kjøleskapet en halvtimestid. Da jeg hadde familien på paimiddagher om dagen, var denne paien den absolutt mest populære
D mange lar seg skremme litt av selve deigen men det trengs ikke. D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt tilmiddag eller rett å slett en bedre lunsj
Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden. ( Deigenblir enklere å skjevle om du lar den stå litti kjøleskapet)
Med kesam og varme bær som toppingble dette virkelig en fest. Herregud for en lunsj sier jeg bare, og takk til Gunn som ga meg litt blod på tann når det gjelder pannekaker
Derfor ble det en enkel kyllingpai med bacon tilmiddag. Ble du fristet. Jeg har fått verden søteste paiform av lillebrortil jul, så den måtte jo testes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.