Lagde søte blinis ala american pancakes, disse ble saftige og mye bedre. Eller om man skipper sukrinen, kanel og kardemumme, og tilsetter litt salt, så har man en perfekt blini til løyrom og creme fraishe, eller litt spekepølse i biter oppå creme fraishe´n
Blini er en russisk pannekake. I blini bruker man også gjær eller surdeig for å få de til å heve. Blinier serveres som regel i kanapéstørrelse, og er det perfekte underlaget for mange typer fingermat
I dag kommer oppskriften på bliniene jeg koste meg med under Oscar-utdelingen. En blini er en slags lappekake, men den har ltt gjær i seg, sånn at den blir litt sprøere ytterst
Blinis med kaviar. La oss begynne med blinis. Jeg elsker blinis. Blinis med kaviar. Stek små tykke pannekaker (blinier) til de er lysebrune på begge sider
Blini er en russisk pannekake. I blini bruker man også gjær eller surdeig for å få de til å heve. Blinier serveres som regel i kanapéstørrelse, og er det perfekte underlaget for mange typer fingermat
Om det heter blini eller blinis i flertall verket ikke da russisk pluralis ikke er min sterke side. Skikkelige blinis har i alle fall bokhvetemel og gjær
Ha smøret i blinirøren og vend inn eggehvitene. Stek bliniene på middels varme til passe tykke lapper. Snu blinien når den ser porøs ut på oversiden og er pent gyllen på undersiden
Ha smøret i blinirøren og vend inn eggehvitene. Stek bliniene på middels varme til passe tykke lapper. Snu blinien når den ser porøs ut på oversiden og er pent gyllen på undersiden
Blinier skall egentligen gräddas i plättjärn, men det har jag inget så jag dammade av våffeljärnet. Är du sugen på att sätta en glassig guldkant på denna måndag så är det bara att dra fram fin-kaviaren och våffeljärnet
Det er noen gode kafeer her, en helt fantastisk biliniplass (blinier er russiske pannekaker som kan fylles med kjøtt/fisk/grønnsaker/syltetøy), mye god sushi, et stort torg der det noen gang er markeder, et kjøpesenter, og et veldig fint museum
Vi fikk løyrom på blini uten saltbombe og det smakte slik det skal. Posted by Torill Anita. Tweet. Som navnet tilsier ligger denne restauranten i Parkveien 29, rett ved Slottsparken
Urte blinis med pata negra og creme fraishe. Frem med en "lapp-panne", stek bliniene på middels varme på begge sider, når alle hadde fått fin farge på begge sider, over på et bakepapir- inn i ovnen på -over og undervarme- 180grader i 10min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.