Norsk eplefest på Gvarv i Sauherad i Telemark er akkurat ferdig, og med stor suksess. Det er også konkurransen om årets beste oppskrift, hvor en forrett med eple eller videreforedlede produkter fra epler var med
God morgen alle sammen. Blogger idag fra Oslo der jeg senere idag har Cupcake kurs. Igår kveld hadde jeg Cupcake kurs i Gjøvik med disse damene og denne lille søte prinsessen Emma, som ikke ville smile på bilde, selv om vi prøvde å lokke frem et smil…
Ja det er helt sant, og ikke bare jeg men også tenåringen som dagpendler til musikklinja på Gjøvik ,starter nå dagen med deilig, kremete kjøleskapsgrøt
Google Statistics fortel meg at berre 20% av bloggtreffa på Ferdakostkjem frå Noreg, så eg tenkte eg skulle skriva ein liten etnohistorisk tekst til våre utanlandske venar, så dei kunne få vita kvifor Noreg i det heile tatt eksisterer
God morgen alle sammen. I dag blogger jeg fra vakre Ålesund, en utrolig vakker by å våkne opp i. Og den flotte hotel-rommet som jeg fikk av en av mine lesere ( Marianne ) som jobber på Quality hotel waterfront med den fine utsikten
Idéen til denne suppen har jeg fått fra sjefen min, Hillevi, men jeg har gjort noen endringer slik at det ble til min egen - bloggen hennes finner du HER
Lomper er som poteten, kan brukes til så og si alt. ) I Bergen forbinder vi lomper med pølser, og når vi spiser pølser så bruker vi mye oftere hotdogsbrød
For mange år siden så arvet jeg kokebøkene etter min tante Olga, og det var jo litt av et hell at kokebøkene skulle havne hos en så bakeglad person som meg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.