Blomkålmedskinke/baconog hvit kremet ostesaus. Legg den så i en kasserolle fylt med vann og litt maldon salt og kok blomkålhode mørt (sjekk med feks en gaffel)
Rens og del løken, og skjær bacon i biter, steik alt på pannen og ha det så opp på blomkålen. Vask og del blomkålen i passe små biter og ha de i en ildfast form og hell fløten over
Her er sausen veldig tykk og trenger med væske. Bacon( eller skinke eller hva du nå ønsker, men det er en kjennsgjærning at alt medbacon smaker godt) hakkes i små biter, stekes og has over blomkål blandingen
Så satte jeg blomkålen inn i ovnen mens jeg ordnet sammen sausenogbaconog pølse. Du kan velge å gi blomkålen ett raskt oppkok slik at den blir litt mørere, men jeg liker sprø grønnsaker og la de derfor rett i en smurt ildfast form
Ha alle ingrediensene til sausen i gryten sammen med sky/vann og kok opp. Hell kyllingretten over i det fatet du skal servere den i, og legg over et par ss med gele, baconbiterog dryss over klippet persille
Formen fylles så med en slags meksikansk sausmed både bønner og mais oppi. Da skal jeg love deg at det vil begynne å dufte ordentlig godt på kjøkkene, eller kanskje til ogmed i hele huset
Legg potetskivene på tallerkenen med torskestykket oppå, strø litt sprøstekt bacon på toppen, hell litt av sausen ved siden av og strø litt finsnittet vårløk over sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.