"Ris" av blomkål var knallgodt, så nå kan jeg eksperimentere mer med det fremover. Det er en god stund siden jeg hørte om blomkålris for første gang, og innrømmer åpent og ærlig at jeg har vært veldig skeptisk til å prøve det
Rasp blomkål, steik på panne sammen med litt smør og en skvett fløte. Kjøttkaker av en kjøttdeig, en liten løk, en chili, litt JBKM og litt semper pofiber
Del opp blomkål og brokkoli i buketter. 1 stk blomkål. 1 stk blomkål. Første mandag i januar, alle ukebladene er fulle av dietter for ett nytt, slankere og bedre liv
Er du som meg veldig glad i blomkål tror jeg du vil like denne gratengen her, den er virkelig god og kan hvis du vil, enkelt gjøres om til en vegetarrett ved å sløyfe bacon
Har vært litt opptatt med juleutfarten i de siste dagene, så i dag serverer jeg dere en veldig enkel resteoppskrift, perfekt til en rask lunsj i løpet av romjulen
Blomkål. Blomkålen er slettes ikke en nord-europeisk grønnsak i det hele tatt. De første blomkålene ble utviklet av araberne i middelalderen og selv om det kanskje ikke er den første grønnsaken vi forbinder med mat fra Midt-Østen, brukes den faktisk en god del
Noe av det jeg er aller mest glad i av mat som er rask å lage, er stekt ris. Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Blomkål med skinke/bacon og hvit kremet ostesaus. Blomkål med skinke/ bacon og hvitsaus. Skjær eller plukk av grønne blader fra blomkålen og skyll den i kaldt vann
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Blomkål er en allsidig og deilig grønnsak. Har du laget blomkålris, f. Da jeg kom over disse hvite og lekre blomkålhodene forleden ble middagen bestemt ut fra dem
Dette er en vanvittig smakfull basmatiris med indiske krydder. Den sterke gule fargen fra gurkemeie stråler opp enhver tallerken, mens krydderne kanel, nellikspirer, ingefær og kardemomme gir risen en varm og nydelig smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.