Finhakk hvitløk, vårløk og persille og bland inn sammen med salt og pepper. I det siste har jeg blitt fullstendig hekta på blomkålris, det er så ekstremt godt – noe av det beste jeg vet
Denne gangen får du oppskrift på blomkålris, stekt med spinat, feta og champignon. Blomkålris, eller raspet blomkål som det jo egentlig er, er et genialt tilbehør til middag, uansett om du spiser lavkarbo eller ei
For det har hendt at jeg har savnet tilbehør som kan hjelpe meg å få med meg sausen på tallerkenen. Man skulle tro at jeg etter snart et år på lavkarbo hadde testet ut blomkålris, men det har jeg altså ikke - før nå nylig
En av variantene som har falt i god smak i vårt hjem er en biff-wok med innbakte biffstrimler, servert sammen med en soya-/ sesambasert saus og sesamfrø
Skal du ha blomkålris i retten må du selvfølgelig ha blomkål tilgjengelig, men den kan selvfølgelig erstattes med ris om du heller ønsker litt ekstra karbohydrater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.