Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Her er oppskrift på en god du kan lage selv, med vaniljestang. Kok opp væsken og hell litt av den kokende væsken i bollen med eggeblandingen mens du rører
Det ble en suksess, paien var velsmakende og lett å lage, og med litt iskrem kan du ikke be om mer. bland godt med 5-6 ss sukker. Ha dette i en form på ca 20 x 30 cm som du har smurt med smør. Bland dette med 3 dl hvetemel og
Før væsken koker hell halvparten i bollen med eggeplommene, maizena og sukker/søtningen. Dekk til med plastfolie og la den stå og godtgjøre seg i kjøleskapet til dagen derpå
Etter å ha sett flere bilder med vakre paier på Instagram (hvor du også finner meg som idefullno), har jeg hatt lyst til å prøve meg på en slik kreasjon selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.